Over ons

Wij heten u van harte welkom bij Van Rangelrooij Automotive. Wij zijn een RDW-erkend bedrijf met een gevarieerd aanbod occasions van diverse leeftijden. We proberen u als klant altijd het best mogelijke te bieden voor een scherpe prijs. Mede door een selectieve inkoop houden we de kwaliteit van ons aanbod hoog.

Het is voor veel mensen geen dagelijkse kost om een auto aan te schaffen. We ontnemen u graag uw zorgen en geven u een gedegen advies aan de hand van uw wensen. Ook zaken als onderhoud en andere werkzaamheden nemen we u graag uit handen. Zo kunt u tevreden en zorgeloos op pad met uw nieuwe auto.

U kunt bij ons uw auto inruilen wanneer u overweegt een andere aan te schaffen. Mocht u alleen uw auto willen verkopen zonder een andere aan te schaffen bent u bij ons ook aan het juiste adres voor een eerlijk aanbod voor uw auto.

Voor onderhoud en reparatie werken wij samen met een vast team technisch specialisten die over de juiste kennis van zaken beschikken. Elke auto verdiend tenslotte goed onderhoud met kwaliteitsonderdelen.

Van Rangelrooij Automotive is tevens leverancier van originele kwaliteitsonderdelen voor diverse merken auto’s. Wij leggen ons voornamelijk toe op inkoop van originele onderdelen uit oude (dealer) voorraden. Onze voorraad bestaat hierdoor veelal uit unieke onderdelen. Zodoende zijn we niet altijd in de mogelijkheid u meerdere eenheden te leveren. Uiteraard kunt u altijd contact opnemen als u iets zoekt wat niet in onze webshop staat.

Wilt u op de hoogte blijven van nieuwe aanbiedingen? Volg ons dan ook op facebook.